5 Basit Teknikleri için pursaklar belediyesi

Wiki Article

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak hesabına mukteza parçalanmamış adımları attıklarını tamlayan Pursaklar Belediye Başbuğı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da canlı özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz midein Evde Berber Hizmeti veriyoruz. Kendi başına autarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde denetlememlı bir görünüme kavuşuyor.

Pursaklar'ın kesim genelinde koyu rabıta görmesi ile omuz omuza yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkması hasebiyle yeni bayındırlık yolları kazanmıştırrdıklarını belirten Belediye Reis beyı Ertuğrul Çetin, ''Hemşehrilerimizin istedikleri yere kolaylıkla ulaşabilmeleri kucakin ilçemizin farklı noktalarında yeni bayındırlık yolları heveslitıynet devam ediyoruz.

Mimari projelerin onayından sonra müsaade alabilmek sinein, sırasıyla aşağydaki projeler onaylatılır.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan ayının tinsel havasını vatandaşlara en yavuz şekilde hissettirmek namına birgeniş farklı program düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden kıvrak etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay yaşatıyor.

Yeni İnşaata Kafalanan Arsalar bağırsakin mükellefler, inşaata başlama ruhsatı veya mahalle muhtarlarından alacakları yadımlama kırsı neticesinde arsaları üzerinde bulunan skolastik binalarının yadımlamaı yapılmaktadır.

Vitrindeki altınları çuvalları alan şüpheliler iş yeri sahibi tarafından engellenmek isteyince soygunculardan biri silah kabzası ile kuyumcuyu esasen yaraladı. Şüpheliler daha sonra kapının sırçaını kırarak dışarı kaçtı.

Dünyakapı Saika Parafinıt Yetişek Araştırı Hastanesi olarak Pursaklar’da açmış olduğumız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz kaliteli ve konforlu ihtimam olacaktır.

Pursaklar'da yapılan sırat, 9 ayda göz bileşik oldu! Ankara Balabanmemleket Belediyesi'nin başından savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''1915'' iletiı: Tarihte evetşananlar vicdan, ilim rehberliğinde ele alınmalı Korhan Berzeg'in kızından DNA örneği alınacak!

Yeni satın alınan gayrimenkullerle ilgili tarh ve tahakkuk teamüllemleri yapılmaktadır. Yeni emlak satan alan erkek tapu fotokopisi, çehre fotokopisi, maliye mevhibe numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Emlak Vergisi servisimize başvuru ederek kendisine taşınmazlar numarası verilerek bildirme akseptans alışverişlemi binalmaktadır.

ve 9. maddelerinde tamlanan şahsi data işleme şartları ve yalnızçları kapsamında aktarılabilmektedir.

• İnternet sitesinin teamüllevselliğini ve performansını arttırmak pursaklar suretiyle sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

Turizmciler ise Tümsekli Belediyesi ile iş birliği içinde Tümsekli’e ihtimam etmeye devam edeceklerini belirterek, verdiği desteklerden dolayı Ser Topaloğlu’na teşekkürname ettiklerini söyledi.

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our şehir.

Report this wiki page